VAKTLISTER EMS CUP 2019

Postet av Gauldal Fotballklubb den 7. Aug 2019

Da er snart tiden kommet for å arrangere EMS-CUP ved Flå stadion 6.-8. september 2019. Arrangementet går over to dager ( lørdag og søndag), og i tillegg blir det en kveldscup for J/G 13 og 14 år fredag ( ca 18.00-24.00) og lørdag ( ca 19.00-23.00) på Flå stadion. Innledende kamper på fredag og sluttspill lørdag.

Vi er helt avhengige av dugnadshjelp for å få til å arrangere EMS-CUP, som er en svært viktig inntektskilde for GFK. Vi håper på velvilje og god dugnadsånd til å gjennomføre denne cupen på best mulig måte.

Skulle ikke vakten passe med tidspunkt eller dag; Bytt innbyrdes, eller skaff stedfortreder, og gi beskjed til hovedansvarlig. Det vil skape mye merarbeid for alle andre om folk ikke stiller opp som avtalt.

Vaktlisten ligger på vår hjemmeside www.gauldalfk.no under arrangementer slik at du kan finne evt vakter å bytte med om nødvendig.

Alle spørsmål om vaktlista rettes til:

Kristin Bakk, tlf: 93006442, e-post: kriba@hotmail.no

Eirin Folde, tlf: 95814545, e-post: eifo79@hotmail.com

Begge foresatte er satt opp. I år blir alle trenere og lagledere som er meldt inn via lagskjema fra lagledere frigjort ved EMS-CUP 2019, da de bidrar flere timer hver uke gjennom sesongen. I tillegg blir foreldre til jenter og gutter 10 født 2009 frigjort pga de skal hjelpe til på 3.dagsfest ved Flå samfunnshus(vedtatt på årsmøte 2019).

Tidspunkter er ikke endelig. Vi vet ikke før kampoppsettet foreligger når det er start og slutt på dagene. Derfor kan det bli justeringer i tidspunkt på vaktene.

Dette vil publiseres så fort kampoppsettet er klart.

Vi håper på et herlig vær, entusiastisk publikum og masse opplevelser som i ettertid kan gi store og små fine idrettsminner.

God cupvakt😊

Kristin Bakk & Eirin Folde