Uavgjort for GFK1 på Hallset kunstgress

Postet av Gauldal Menn den 29. Apr 2017


Sesongens første bortekamp endte med poengdeling for GFK herrer sitt førstelag. Mot et "NæshKæm" som nok hadde store planer om å valse over et slikt bygdelag, var det laget fra Gauldalen som hadde størst grunn til å være skuffet over resultatet.


På en smal og trang (og hard og tørr) Hallset kunstgress startet kampen med to lag som ikke risikerte all verden framover i banen. Begge lag fikk god tid til å spille ballen i sine bakre rekker, og det var ikke før GFK sin midtbane ble i overkant ivrige på en overgangsmulighet at National fikk sin første sjanse. Etter at overgangsmuligheten slo feil, vant National ballen og etter et ganske gode gjennomspill fikk National sin spiss pirket ballen forbi GFKs keeper Jonas Øhlen. 1-0 etter 15 minutter.

GFK produserte flere halvfarligheter utover i første omgang, uten at Nationals keeper måtte ut i noe mer enn halv strekk. Men GFK fikk tid og rom å spille i etter hvert som en noe begrenset arbeidskapasitet hos National allerede begynte å gjøre seg gjeldende. 1-1 kom etter et godt gjennomspill av Arne Engan sentralt i banen til Torgeir Hugdal som lekkert vippet ballen forbi en sjanseløs National-keeper. Viktig skåring like før pause!

Etter pause ble det mindre finspill og mer lemping fra begge lag, men det var helt tydelig at GFK var det laget som orket mest. De siste 20 minuttene produserte GFK flere store sjanser etter gode gjennomspill til kantene Torgeir Hugdal og Mikael "Micke" Larsson. På et tidspunkt var det på grensen til uvirkelig at ballen ikke ville i mål. Stillingen ble uansett stående til sluttsignalet lød, og ingen av lagene var spesielt fornøyd med resultatet (selv om National nok har mindre grunn til akkurat det!).


GFK tar med seg en ganske positiv opplevelse fra kampen. Det er nok ikke altfor mange lag som kommer til å ta poeng mot et "NæshKæm" som absolutt vet å spille fotball. Neste utfordring for GFK1 er hjemme på Melhusbanken Flå Arena mot Leinstrand torsdag 04.05, klokken 20.00. Møt opp og slå publikums"rekorden" fra forrige hjemmekamp (som var på omtrent 10 personer)!


PS: National slo Melhus2 0-1 i Gruva forrige serierunde.

PPS: Leik slo Tyholttoppen 1-6 på Ørn Arena og leder nå avdelingen med seks poeng, foran våre fire (med en typisk "Leikete" målforskjell på 16-3).

PPPS: Dette må nok være en av den første gangene GFK sitter igjen med opplevelsen av å ha vært ineffektive foran mål. Det er en første gang for alt!


Lagoppstilling

Jonas Rambraut Øhlen

Geir Wågbø - Robin Giseth - Håvard Gjersvold - Daniel Stevik

Are Grytdal (k)

Torgeir Hugdal - Arne Engan - John Morten Helgemo - Roar Aursøy - Kim Roger Malum


Innbyttere

Micke Larsson (45. min for Kim)

Bjørn Olav Midtflå (45. min for Håvard)

Arnt Krogstad (75. min for Geir)

Sondre Rolseth Holthe

Robert Presthus

Jonas Krangnes Skogmo


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.