Ekstremt surt bortetap mot Kolstad 3(!) 14. mai

Postet av Gauldal Menn den 24. Mai 2017

I det som etter planen skulle være en revansje for tapet i kvartfinalen av kretsmesterskapet i 2016 fikk Gauldal FK nok en gang kjenne på følelsen av å tape mot et lag man ikke skal tape mot. Selv om man må karakterisere Kolstad 3 som hobbylag nummer 1 i en divisjon av hobbylag, viste de enorm rutine og et par viktige oppgraderinger siden i fjor. Dette var nok til å tukte et noe redusert Gauldal FK 1-lag. Det finnes forøvrig få unnskyldninger som kan legitimere tapet mot et lag som ikke varmer opp og har en antatt gjennomsnittlig hvilepuls på 70 (noe som betyr: dårlig trent). GFK1 reiser hjem fra Huseby uten noe annet enn skuffelsen.

GFK 1 startet i høyt press og lyktes bare delvis med dette i første omgang. For dårlig press på ballfører fører etter hvert til at Kolstads venstrekant kan utfordre én mot én flere ganger, hvor to av disse episodene etter hvert fører til baklengsmål. John Morten Helgemo reduserer for GFK like før pause etter knallgod jobbing på topp.

GFK kjører store deler av andre omgang, uten at ballen vil i mål (mye takket være en meget god Kolstad-keeper). Dette var en kamp GFK burde og skulle ha tatt med seg mer enn ingenting i fra, men slik ble det denne gangen. Som det kommer fram i neste kampreferat (kamprapportør er litt på etterskudd i kamprefereringen!) skal GFK snu dette i hjemmekampen mot Buvik2/Skaun.


Dagens mest positive: Veldig lite å melde om. Alle spiller under pari, ikke annet å si.


Sluttresultat: Kolstad3 2-1 Gauldal FK 1

Målscorer: John Morten Helgemo


Lagoppstilling

Jonas Rambraut Øhlen

Geir Wågbø - Robert Presthus - Bjørn Olav Midtflå - Micke Larsson

Are Grytdal (k)

Kim Roger Malum - Arne Engan - John Morten Helgemo - Ådne Rolseth Holthe - Torgeir Hugdal


Innbyttere

Robert Melum (for Kim Malum i det 45. min)

Daniel Folde Eggen (for Arne Engan i det 85. min)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.