Tett og tidvis ampert lokaloppgjør mot Melhus 2 endte med seier!

Postet av Gauldal Menn den 27. Mai 2017

For å fortsatt ha håp om å kjempe om opprykk, måtte Gauldal FK 1 vinne mot Melhus 2 i Gruva denne fredagskvelden. Etter en førsteomgang langt under pari så det mørkt ut for de tilreisende fra lengre opp i dalen. Hjemmelaget ledet 1-0 til pause og GFK hadde svært lite å komme med de første 45. Etter pause skulle det snu for GFK. Knallhard jobbing og vinnervilje, kombinert med matchvinnere i begge ender av banen, sørget for at tre poeng ble med hjem til Melhusbanken Arena Flå Stadion.


På en mild og klam vårkveld sparket et relativt (til 6.divisjon å være, selvsagt) godt Melhus 2-lag i gang kampen. Melhus 2 fikk trille mye ball, pressleddet til GFK fungerte ikke optimalt og Melhus fikk komme til flere halvfarligheter. Etter hvert fikk Melhus 2 uttelling. Etter et balltap høyt i banen kontret de inn 1-0. GFK produserte lite i første omgang og slet med å holde ballen i laget. Det så skummelt ut for håpet om å fortsatt være med i kampen om opprykk!


I pausen ble GFK enige om at det slettes ikke var umulig å få med seg tre poeng herifra og at det de måtte i alle fall prøve. Det ble rokkert litt på noen posisjoner (Are og Arne byttet plass, Stian ned på venstreback, John Morten ut på høyre kant) og Sergej Tertels kom inn på topp. I tillegg til at Melhus 2 gjorde noen bytter som ikke hevet nivået på laget, førte dette til at kampbildet endret seg. GFK holdt litt mer på ballen, fikk satt pressleddet litt bedre og begynte sakte men sikkert å kjempe seg inn i kampen igjen. En kjemping samtlige Melhus-spillere ikke var særlig begeistret for, for øvrig. "Du sher/høre da det der, KIS!?" var et spørsmål dommeren ganske ofte fikk slengt sin vei. Hans svar var som oftest "Nei, nei, spill videre", noe som må sies var litt i overkant tolerant til tider.

Utligningen kom etter litt fram og tilbake i feltet etter en corner. Are Grytdal og John Morten Helgemo vinner hver sin duell i feltet og ballen havner til slutt hos Ådne Rolseth Holthe, som fra seks meter banker ballen i mål via et Melhus-bein. 1-1, og det er kamp igjen! Melhus-laget løper mindre, finner mindre plass i mellomrom og blir i alle fall ikke mindre opphengt i dommeren. Det avgjørende målet kom etter ca. 70 minutter. En ball blir spilt inn fra høyre langs bakken, hvor Arne Engan, med et gudegitt overblikk, skrur ballen rundt en fortumlet midtstopper og til Sergej Tertels som har lurt offsidefellen. Tertels får god (goood) tid til å sikte og setter ballen til høyre for keeper. 1-2! Det siste kvarteret har begge lag gode muligheter til å score. Takket være blant annet en meget godt Jonas Rambraut Øhlen holder GFK 1 tett og kan juble for tre meget viktige poeng.

Det er per dags dato 5 poeng opp til Leik på tabelltopp. Et Leik-lag som har vunnet samtlige kamper så langt og som virker å ha funnet formen. Men de har jo ikke møtt GFK ennå.... Neste hjemmekamp er torsdag 01. juni mot Tyholttoppen. Møt opp og hei laget fram til nye tre poeng!

Dagens matchvinner(e): Sergej Tertels (herlig at veteranen åpner målkontoen!) og Jonas Rambraut Øhlen (igjen en kjempeviktig GFK-spiller!)

Dagens mest lysegule: John Morten Helgemo. At han ikke fikk kort i dag er smått utrolig. For en innsats og for et trøkk!

Dagens frekkeste: Arne Engan sin målgivende

Dagens høyeste: Robert Presthus sine to jubelbrøl etter GFKs to mål.

Lagoppstilling:

Jonas Rambraut Øhlen

Gunnar Senneset - Bjørn Olav Midtflå - Håvard Gjersvold - Daniel Stevik

Arne Engan

Ådne Rolseth Holthe - John Morten Helgemo - Are Grytdal (k)

Stian Lillebudal Kim Roger Malum


Innbyttere:

Sergej Tertels (45. min for Daniel Stevik)

Geir Wågbø (60. min for Håvard Gjersvold)

Robert Melum (65. min for Kim Roger Malum)

Robert Presthus

Daniel Folde Eggen

Jonas Krangnes Skogmo


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.