NFF Grasrottrener-kurs 2017/2018

Postet av Kjetil By den 10. Aug 2017

Vi i Gauldal Fotballklubb ønsker at alle trenere følger NFFs råd om kursing i forhold til alder på lagene Dere trener og GFK dekker selvfølgelig kursavgiften. Vi oppfordrer spesielt damer til å melde seg på.

NFF Trøndelag oppfordrer alle klubber til å sørge for at trenere i klubben har gjennomført relevant delkurs i forhold til alder på spillere de har ansvar for. Vi har 21.000 jenter og gutter i Barnefotballen ( 6 – 12 år ) i NFF Trøndelag som fortjener trenere med riktig og relevant kompetanse!   

Gjennom teori og mye praksis på feltet gir NFF Grasrottrener kurset trenere kunnskap om å lede en gruppe, skape et godt miljø, sette i gang god fotballaktivitet og påvirke fotballferdigheten i riktig retning.

Les mer om kursets innhold og oppbygning: https://www.fotball.no/trener/nff-c-lisens/nff-c--lisensutdanningen/

Alle kursdeltakere melder seg direkte på det kurset, hos det kursstedet, de ønsker. I påmeldingsskjemaet finner man hvilke kurs det tas sikte på å gjennomføre. Maksimalantall pr. delkurs er 28 deltakere pr. kurssted. NFF Trøndelag vil stenge påmeldingen fortløpende idet maksimalantallet er nådd. Her praktiseres først til mølla! Minimumsantallet er 14 deltakere for at et kurs skal gjennomføres.

All påmelding skjer elektronisk via dette påmeldingsskjemaet:

https://fotball.formstack.com/...

Påmeldingen stenger søndag 17.september.

KURSAVGIFT PR. DELTAKER: Delkurs 1: kr. 1 200, - Delkurs 2: kr. 1 200, - Delkurs 3: kr. 1 200, - Delkurs 4; kr. 1 200, -

Halv deltakeravgift for alle påmeldte fra arrangørklubbJ

Vi håper med dette klubben gjør en god jobb i markedsføringen av NFF Grasrottrener kurset, og samtidig oppfordrer og motiverer aktuelle trenere til å gå fotballtrenerkurs. Hvert delkurs vil øker fotballkompetansen til kursdeltakerne til det beste for klubben, en selv og ikke minst spillerne man er trener for.

Vi ønsker at klubben legger ned en ekstra innsats for å motivere kvinner til å melde seg på kursetJ

 Evt. spørsmål om sesongens trenerkurs og påmelding rettes til undertegnede.

 

Vennlig hilsen 

Jan Christian Sørli Utviklingskonsulent 

JanChristian.sorli@fotball.no  

Tlf. kontor.  41700804 Mobil. +47  93499124 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.