Eat Move Sleep Cup 2018 VAKTLISTER

Postet av Gauldal Fotballklubb den 4. Jun 2018

Hei!

Da er det kun noen dager til EMS-cupen (tidligere Flåcup) sparkes i gang. Værgudene ser ut til å være på vår side så dette tror vi blir en knall helg 😊 Kampoppsettet ligger ute på hjemmesiden og vi har nå oppdatert vaktlistene med tidspunkt på vaktene. Det er en del forandringer og noen vakter er forlenget da siste kamp går kl 21.30 lørdag kveld. Se nøye på listene slik at du møter til riktig tid. Merk lang overlapping på parkering søndag. Dette så vi unngår vaktskifte midt i karamellslippet. 

ALLE MED SISTE VAKT FOR DAGENE RYDDER ETTER SEG OG KLARERER MED HOVEDANSVARLIG FOR NÅR DE KAN GÅ AV VAKT!

Vaktlistene ble publisert før sommeren, men noen endringer og bytter er blitt gjort. Se godt over. De som ikke møtte på GFK-cup 8.-10. juni er også blitt satt opp på denne helga. Cupen har spilleflate på Flå stadion, lørdag og søndag. Vi er helt avhengige av dugnadshjelp for å få til å arrangere EMS-CUP, som er en svært viktig inntektskilde for GFK. Vi håper på velvilje og god dugnadsånd til å gjennomføre denne cupen på best mulig måte. Oppdatert 29/8

STADIONVAKTER 2018.doc (1).pdf

speaker 2018.doc.pdf

sekretariat 2018.doc.pdf

Riggelag 2018.doc.pdf

premieansvarlig 2018.doc.pdf

Parkeringsvakter EMScup 2018.doc (1).pdf

KJ+ÿKKENvakter 2018.doc.pdf

grill kiosk inne kiosk ute2018.doc (1).pdf

f+©rstehjelp 2018.doc.pdf

eatmovesleepcamp 2018.doc.pdf

Skulle ikke vakten passe med tidspunkt eller dag; Bytt innbyrdes, eller skaff stedfortreder, og gi beskjed til hovedansvarlig. Det vil skape mye merarbeid for alle andre om folk ikke stiller opp som avtalt.

Vaktlistene for cupen ligger på vår hjemmeside www.gauldalfk.no under arrangementer. De som har oppgitt sin e-postadresse ved påmelding får også vaktlisten på mail.

Alle spørsmål om vaktlista rettes til:

Kristin Bakk, tlf: 93006442, e-post: kriba@hotmail.no

Eirin Folde, tlf: 95814545, e-post: eifo79@hotmail.com

Vi har prøvd å fordele slik at de med adresse Lundamo får vakt på GFK-cup og de med adresse Ler får vakt på EMS-cupen. De med adresse Hovin er fordelt enten på GFK-cup eller EMS-cup. Foresatte til samme spiller skal ha fått vakt på samme cup.

Begge foresatte er satt opp. Dette er de på Flå godt kjent med fra før, da det er blitt gjort i flere år. Vi har prøvd å frigjøre trenere og lagledere, i og med at de bidrar flere timer hver uke sesongen igjennom. Likevel har enkelte trenere blitt satt opp på rigging/baneansvar på grunn av at en del lag har opptil 3-4 trenere. Det vil skape utfordringer om alle blir fritatt. Håper på forståelse på dette 😊 

Vi satser på et herlig vær, entusiastisk publikum og masse opplevelser som i ettertid kan gi store og små fine idrettsminner.

God cupvakt😊

Med vennlig hilsen 

Marianne Eidsmo, tlf: 91836481, cupansvarlig EMS-cup 2018Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.