Melhusbanken Arena Flå stadion 

Banekalender vår 2021.pdf

Alle lag vil få muligheten til selv å legge inn ønskede treningstider. Dette skal gjøres gjennom vårt informasjonssystem "Hoopit" som vi nå ruller ut.

"Hoopit" blir klubbens kontakt og infosystem fra styret til lagledere til foreldre og foresatte og til lag, grupper og spillere. Vi har til nå brukt vinteren som en prøveperiode og det fungerer rimelig greit. Noen tilpasninger gjør vi og vi opplever at brukerne etter noen forsøk også lærer seg systemet rimelig kjapt. "Hoopit" kan benyttes på PC og på smart-telefon. Vi ruller fortløpende ut, men vi valgte å lage en midlertidig banekalender som et utgangspunkt hver enkelt kan starte opp med. (link ovenfor) Etter hvert som lagene blir tildelt tilgang redigerer dere treningstider/steder selv i "Hoopit"

Bruk de tildelte tidene eller ledige tider når dere legger inn treningstidene deres nå de første tre ukene etter påske. Etter hvert som kampoppsett og terminlista blir klar og kunngjort blir dette automatisk lagt inn i systemet. Kampendringer vil også oppdateres automatisk. Men for all del. Følg med fra uke til uke.

Bit dere merke i at det ikke er noen i GFK som sitter på support i "hoopit", men dette gjøres av "hoopit" selv. Enten på telefon eller på e-post.
Levert av IdrettenOnline